Over Marrys Hostess

Marrys Hostess is een professioneel bedrijf voor het leveren van hostesses en gastvrijheid. U bent bij ons aan het juiste adres voor weddingplanners, organisatoren en hostesses voor allerlei evenementen. Gastvrijheid staat bij ons centraal. Onze getrainde hostesses zorgen ervoor dat onze klanten geen enkele vorm van stress ervaren en dat aan alle voorwaarden voldaan wordt. Zo bent u verzekerd van een perfect georganiseerd evenement met optimale gastvrijheid. Kortom, organiseert u binnenkort een bruiloft, verjaardag, babyfeest of ander soort evenement? Schakel dan Marrys Hostess in en wij nemen uw zorgen uit handen, uw wens is onze service!

Als u Marrys Hostess inschakelt voor een evenement, zullen wij eerst globaal bespreken wat voor evenement u wilt organiseren en wat uw eisen zijn. In een tweede gesprek zullen wij vervolgens in detail uw wensen bespreken en met u meedenken. Vervolgens ontvangt u van ons een overzichtelijk draaiboek, waarin de hele planning van het evenement beschreven staat. In een derde gesprek zullen wij dit draaiboek uitgebreid met u doornemen. Ondertussen houden we natuurlijk telefonisch contact.

Bij Marrys Hostess ervaart u optimale gastvrijheid voor uw evenement of bruiloft! Wij werken niet met een specifieke eindtijd en blijven tot alles netjes is afgerond. Daarnaast zullen wij geen extra kosten rekenen als het evenement iets langer duurt. Tenslotte hebben al onze hostesses plezier in het werk en dit stralen zij ook uit. Ontdek de andere vele voordelen van Marrys Hostess door contact met ons op te nemen!